KRONİK YARA VE YANIK KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU
06 Aralık 2023

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve Şanlıurfa’da ilk olma özelliğine sahip olan Kronik Yara ve Yanık Koordinatörlüğü gerçekleştirilen toplantı ile resmen kuruldu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Doç. Dr. Mehmet Reşat Ceylan'ın katılımıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans salonunda Yara Bakım Konseyi’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Esat Taylan Uğurlu’nun tecrübe ve deneyimlerini paylaştığı toplantıda, oluşturulan konsey tarafından, alanında uzman hekimler eşliğinde, hemşireler ve hastane personellerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. Evde bakım, palyatif ve yoğun bakım servislerinde tedavi gören hastalar da, yara bakım konseyine kanalize edildi.

Daha konforlu ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunma gayretinde olan sağlık personelleri, kronik yara bakım polikliniklerinde hizmet vermeye başladı.

• Yanık Koordinatörlüğü
  • Galeri