Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Güncelleme Tarihi: 30/08/2018

idris dağ

Başhekim V. Dr.İdris Dağ, Büyük Taarruz’un 96’ıncı yılını büyük bir onur ve mutlulukla kutladıklarını kaydetti.

Dağ mesajında, " Zaferlerle dolu tarihimizin belki de en zor günlerinde milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği bu büyük mücadele, dünyaya bölünmez bütünlüğümüz için verilmiş büyük bir derstir” ifadelerini kullanarak şunları söyledi; “ 30 Ağustos Zafer Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla şanlı ordumuzun 96 yıl önce büyük bir bağımsızlık mücadelesinin altın harflerle tarihe nakşedilen bir kahramanlık destanıdır. Bu zaferle milletimiz milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere birlik ve beraberliğimiz için, bu aziz vatanın savunmasında destanlara kanlarıyla, canlarıyla imza atan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.