BAŞHEKİM DAĞ DARP EDİLEN DOKTORU ZİYARET ETTİ
31.07.2018

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşanan sağlıkta şiddet olayında Darp edilen Doktoru ziyaret eden  Mehmet Akif İnan Egitim Araştırma Hastanesi Başhekim V. Dr İdris Dağ ve yardımcıları Uzm. Dr. Ahmet Kaya, Uzm.Dr.Gülben Saraçoğlu ve Uzm.Dr.Yakup Çelik geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başhekim V. Dr. Idris Dağ ise şunları söyledi; Tedavisi halen devam etmekteyken hastanın babası tarafından saat 22:35 sıralarında çocuk acil polikliniği önünde Doktor Bahaüddin Ahmet YALÇIN isimli hekim arkadaşımıza hem sözlü hemde fiili olarak saldırı düzenlemiştir. Bizler meslektaşımız Dr. Bahaüddin Ahmet Yalçın beye yapılan sağlıkta şiddet olayını nefretle kınıyoruz. Büyük özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının bunu hiç hak etmediğini düşünüyoruz. Bu olay tüm sağlık çalışanlarımızı derinden üzmüştür. Dr. Yalçın ve ailesine büyük geçmiş olsun diyoruz. Gerekli yasal düzenlemelerin ve caydırıcı diğer önlemlerin alınarak bir daha böyle bir olayın yaşanmasına mahal vermeyecek şekilde ivedilikle hayata geçirilmesini arzu ediyoruz dedi.

Saygılarımla...

Dr. İdris Dağ